Úgy javítunk, hogy azt is tudjuk, hogyan kell használni

Annak érdekében, hogy a szervizünkben leadott gépek a javítást, karbantartást, illetve felülvizsgálatot követően a valódi munkaterületen is használható állapotban kerüljenek vissza tulajdonosukhoz, több évtizedes hegesztőgép szerviz tevékenységünk során megvalósítottuk, hogy szerelőink nem csak a gépek szerkezetével vannak tisztában – tudásukat a gyártók képzésein folyamatosan frissítik -, hanem hegesztői ismeretekkel is rendelkeznek.

Amit eladtunk, azt javítjuk is

Szervizünk a vásárlás helyén, soroksári üzemünkben működik. Az itt vásárolt Hürner, Ritmo, Wegener termékek márkaszerviz tevékenységét vállaljuk. A gépek származását ügyfeleink számlával, vagy általunk a vásárláskor kiállított funkcionális megfelelőségi vizsgálat jegyzőkönyvével igazolják. Külföldön (pl. Szlovákia, Ausztria, Németország,…) forgalomba hozott gépeket a helyi forgalmazó szervize javítja. Más gyártók gépeiről a forgalmazó köteles gondoskodni.

Szolgáltatások:

Garanciális időn belüli és utáni javítás, karbantartás
Funkcionális vizsgálat* (minősítés, kalibrálás)
Érintésvédelem szabványossági felülvizsgálata**
Állapotfelmérés
Dokumentumok pótlása (pl. hegesztési táblázat, vizsgálati jegyzőkönyv, kezelési utasítás)

A fűtőszálas (elektrofúziós) automaták letiltanak?

Vörsas Kft. által forgalmazott automaták a karbantartási időszak lejáratakor nem tiltanak le, nem gátolják a hegesztést, viszont minden bekapcsoláskor figyelmeztetik a kezelőt, valamint megjelenítik a lejáratot a jegyzőkönyvön! Ez azt jelenti, hogy más gyártók termékeivel ellentétben ezek nem kényszerítik tulajdonost a szerviz felkeresésére, így nem fordulhat elő, hogy megfeledkezve a dátumról a gép működésképtelen a munkaterületen. Természetesen ebben az esetben a hegesztés jóságáért kizárólag a felhasználó felel. A vizsgálat ezt követően utólag is elvégezhető. A kötelező felülvizsgálat menetéről és díjáról további információk itt.

** Az érintésvédelem szabványossági vizsgálatának jegyzőkönyve, a 14/2004. (IV. 19.) FMM rendelet szerint minden berendezés használatának kötelező feltétele és munkavédelmi ellenőrzés során a hatóság ellenőrizheti. Új gép vásárlásakor az első jegyzőkönyvet díjmentesen biztosítjuk.

Ki, milyen költségért, hol végzi a kötelező karbantartást?
Erre azért van szükség, hogy a gép által a működés során vizsgált és betartott paraméterek megfelelően be legyenek tartva, ezzel garantálva a fűtőszálas hegesztés jóságát és jegyzőkönyvezésének hitelességét!

Mi történik abban az esetben, ha ezt a felhasználó elmulasztja (esetleg a gép nem hegeszt)?
Ilyen véletlenül is előfordulhat, amikor a gépet huzamosabb ideig nem használják, majd a munkaterületen bekapcsoláskor veszik
észre a problémát.

Gép minősítésének és/vagy szervizelésének bejelentéséhez kattintson ide!