A kormány által kihirdetett veszélyhelyzet alatt ügyfeleink és munkatársaink, valamint a hozzátartozók védelmében rendkívüli ügyvezetői utasítás lépett életbe a Vörsas Kft-nél is. Ennek részleteiről itt tájékozódhat: http://www.vorsas.hu/hu/page/show/covid-19-vs-vs

Az esetleges kényelmetlenséget okozó, ügyfeleket is érintő intézkedések röviden a következők:

  • Szigorúan el kell kerülni a személyes érintkezést (pl. kézfogás, érintés,...)!
  • Az ügyfélterekben (emeleti iroda, raktár, szerviz) egyszerre 1 fő külsős személy tartózkodhat úgy, hogy betartja az utasításban szereplő rá vonatkozó intézkedéseket!
  • A készpénzfizetési lehetőséget korlátozzuk. Kizárólag a bankkártyás és az átutalásos fizetési mód lehetőségét biztosítjuk. A legfrissebb banki fejlesztéseknek köszönhetően az azonnali utalás akár mobiltelefonról, egyszerűen a helyszínen meg tud valósulni, készpénzforgalommentesen.

Az aktuális összes intézkedést itt találja: http://www.vorsas.hu/hu/page/show/covid-19-vs-vs

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük. Bízunk benne, hogy mielőbb jóra fordul ez a helyzet és a most bevezetett intézkedések egy része megszűnik, amik pedig a veszélyhelyzettől függetlenül is hasznosak (pl. készpénzforgalom csökkentése, elektronikus számlázás), azok megmaradnak és mindenki javát szolgálják.

Továbbra is keressen minket bizalommal, készséggel állunk rendelkezésére!