Gépminősítési szolgáltatásunk magában foglalja a műanyaghegesztő gép funkcionális vizsgálatát, amelyről Funkcionális vizsgálati igazolást állítunk ki.

vizsgálat feltétele érvényes érintésvedelem szabványossági felülvizsgálatának (ÉSZF) igazolása, mivel a minősítés során a géppel próbahegesztés készül. Gépet ÉSZF igazolással veszünk át. Ennek hiányában a felülvizsgálatot 4.000,-Ft+ÁFA/elektromos berendezés végezzük el.

Kedvezmények:

  • Időszaki kedvezmény -15% – december 1. és március 1. között leadott gépekre
  • Dokumentum pótlás nem szükséges -15% – ha a gép korábbi funkcionális vizsgálati jegyzőkönyvét leadják a géppel együtt.

A felsorolt kedvezmények minősítésre (funkcionális vizsgálati igazolásra = FVI) vonatkoznak.

Felárak:

  • Nem Vörsas által forgalmazott gépek esetén +200%, előre fizetéssel – amennyiben nem a Vörsas által Magyarországon forgalomba helyezett a berendezés és a megrendelő nem rendelkezik érvényes WPS-sel. Ez előfordulhat nem a Vörsas által képviselt gyártók gépeinek minősítésénél, illetve a képviselt márkák más – például külföldi (szlovák, osztrák,…) – forrásból történő beszerzésénél.

A díjak a vizsgálat eredményétől függetlenül felszámításra kerülnek.

Nem megfelelő eredmény esetén, amennyiben lehetőségünk van rá – pl. képviselt márkák esetén – ajánlatot adunk a javítás költségeire.

Gép minősítésének és/vagy szervizelésének bejelentéséhez kattintson ide!