A Vörsas Kft. független tanúsító intézet által jóváhagyott MSZ EN ISO 9001:2015 szerinti Minőségirányítási Rendszert működtet.

Minőségbiztosításhoz kapcsolódó letölthető dokumentumok

A vállalat munkatársai naprakész iparági ismeretekkel rendelkeznek, szakmai felkészültségüket folyamatos képzésük biztosítja.

 

GYÁRTÁS, GYÁRTMÁNYOK

A kivitelezési munkák tapasztalataira is épülő termékskála minden szempontból a felhasználók igényei szerint kerül kialakításra. A cégen belül tervező szakemberek végzik a folyamatos gyártmányfejlesztést. Saját szerszámkészítő- és karbantartó üzem gondoskodik a gyártás és fejlesztés folyamatosságának biztonságáról.

 • Műveletek – Szigorúan ellenőrzött Vállalati Technológiai Utasítások alapján. 
 • Kivitel  – A kapcsolódó európai szabványokhoz igazodó, szakértő intézmény által jóváhagyott Vállalati Szabvány szerint. 
 • Ellenőrzés –  A gyártmányok állandó gyártóműi, valamint független ellenőrző intézet által bevizsgáltak.
 • Engedély –  Magyar és külföldi ellenőrző intézetek jóváhagyásai is rendelkeznek a termékek felhasználásáról.

IDOM CSOMAGOLÁSI, TÁROLÁSI, SZÁLLÍTÁSI ELŐÍRÁSOK

a VSZ 2002VS:2003 V2 M3 szerint

Az idomok tárolása olyan helyen történjen, ahol védve vannak sugárzó hőtől, illetve közvetlen napsugárzástól (legfeljebb rakodás, szállítás során érheti közvetlen napfény – mérettől függően)! A PE-acél összekötők tárolása csepegő nedvességtől védett helyen történjen!
Értékesítés során a vevő az anyag átvétele során szemrevételezéssel győződjön meg annak épségéről, sérülésmentességéről, ezt az átvételi dokumentumon aláírásával igazolja! Az idomok elhelyezése szállítójármű rakodó felületén úgy történjen, hogy azok szállítás közben ne károsodjanak! Továbbiakban a vevő is hasonló módon köteles gondoskodni a termék állagmegóvásról!

KÉPVISELETEK, FORGALMAZOTT TERMÉKEK

A VÖRSAS Kft által képviselt valamennyi vállalat gyártmányai rendelkeznek az Európai Unión belül szükséges független ellenőrző intézetek engedélyeivel. Részletes felvilágosítás az adott termék ismertetőjében található, vagy keresse értékesítő munkatársainkat.

KIVITELEZÉS

A VÖRSAS gyártói, kereskedelmi és képzési háttere a legmagasabb színvonalon garantálja a műanyag csővezeték építését. 

 • Technológiák – A kivitelezés során alkalmazott technológiák független intézet által ellenőrzött és jóváhagyott előírások szerint történnek. Ezen szabályozások a gyártásnál már említett szigorú rendszer részét képezik, a teljes kivitelezési folyamatot meghatározzák.

  • Alkalmazott eljárások
   Csővezetékeknél:
   Hevítőelemes tokos-, tompa-, nyereg hegesztés.
   Fűtőszálas tokos- és nyereghegesztés.
   Lemez-, fólia- és cső hegesztésnél:
   Hozaganyagos forrógázos- és extruderes hegesztés.
   Lemez hevítőelemes tompahegesztése.
   Hevítőékes fóliahegesztés, geotechnika.
    
 • Személyzet – A vállalat magas szinten képzett, a kivitelezések során alkalmazott valamennyi technológiábanminősített  műanyaghegesztő szakembereket alkalmaz. Az építésvezetést, dokumentálást a cég szakképzett irányítói, mérnökei végzik.
 • Eszközök – a legkorszerűbb technológiák, gépek rendelkezésre állását a VÖRSAS márkaképviseleti gépértékesítő és szakszerviz tevékenysége garantálja. Valamennyi gép és eszköz a cég tulajdonát képezi és a szükséges évenkénti funkcionális ellenőrző vizsgálattal rendelkezik, állandó szakszerű karbantartásuk biztosított.
 • Anyag – A kivitelezés során felhasznált valamennyi termék az előzőekben felsorolt kifogástalan minőségű VÖRSAS kínálatából biztosított. Ez garantálja a beépített anyagok minőségének állandó biztonságát. Gyors és rugalmas alkalmazkodást teremt az előre nem tervezett változásokhoz, akár a gyártóműi kapacitás bevonásával. Ez a költségek optimalizálását eredményezi, elkerülve a felesleges kiadásokat, időveszteséget.

A termékek és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatások magas színvonalának igazolására a cég a Magyar Termék Nagydíj Pályázat Díjazottja elismerést vehette át a Parlamentben.