Egyedi gyártmányok Ø 20-1000 mm

Csőből, illetve fröccsöntött idomokból hegesztéssel gyártott termékek egyedi igények szerint, illetve költségcsökkentés céljából. Akár a megrendelő által biztosított anyagokból, bérmunka alapján gyártás.

Gyártó:
VÖRSAS Kft.

200 mm felett gazdaságossá válik a hagyományos, fröccsöntött iránytörések, elágazások kiváltása konfekcionált idomokkal. Ez az átmérő növekedésével jelentős megtakarításokat eredményez. Ø 630 mm felett az egyetlen megoldás. Elkerülhetetlen alkalmazásuk az általánostól eltérő esetekben: helyhiány, kivételes iránytörések (egyedi szögeltérés / pl. 25°, 68°,… szükség szerint meghatározható), Y-elágazás, kihosszabbítás fűtőszálas hegesztéshez. Általában hevítőelemes tompahegesztéssel és fűtőszálas (elektrofitting) összekötővel egyaránt beépíthető termékek (Ø 125 mm-ig akár hevítőelemes tokos eljárás is alkalmazható). Az üzemi körülmények között készre gyártott és ellenőrzött szerkezetek növelik a biztonságot és csökkentik a helyszíni munkavégzést.

Biztonság: A VÖRSAS gyártási rendszere a hegesztett gyártmányai tekintetében is szavatolja a fröccsöntött idomokkal szemben támasztott követelményeknek való megfelelőséget. A gyártás folyamatosan karbantartott, évenkénti funkcionális vizsgálat során minősített gépeken történik, automatikus ellenőrző dokumentálással. A személyzet a legmagasabb szintű műanyaghegesztői minősítéssel rendelkező vizsgázott szakemberekből áll. A teljes gyártási folyamat a minőségbiztosítási rendszerbe integrált független szakértő intézmény által jóváhagyott előírások szerint zajlik. A gyártmányok Építőipari Műszaki Engedéllyel rendelkeznek.