Hürner, Ritmo, Wegener márkaszerviz

Úgy javítunk, hogy azt is tudjuk, hogyan kell használni

Annak érdekében, hogy a szervizünkben leadott gépek a javítást, karbantartást, illetve felülvizsgálatot követően a valódi munkaterületen is használható állapotban kerüljenek vissza tulajdonosukhoz, több évtizedes hegesztőgép szerviz tevékenységünk során megvalósítottuk, hogy szerelőink nem csak a gépek szerkezetével vannak tisztában – tudásukat a gyártók képzésein folyamatosan frissítik -, hanem hegesztői ismeretekkel is rendelkeznek.

 

Amit eladtunk, azt javítjuk is

Szervizünk a vásárlás helyén, soroksári üzemünkben működik. Az itt vásárolt Hürner, Ritmo, Wegener termékek márkaszerviz tevékenységét vállaljuk. A gépek származását ügyfeleink számlával, vagy általunk a vásárláskor kiállított funkcionális megfelelőségi vizsgálat jegyzőkönyvével igazolják. Külföldön (pl. Szlovákia, Ausztria, Németország,…) forgalomba hozott gépeket a helyi forgalmazó szervize javítja. Más gyártók gépeiről a forgalmazó köteles gondoskodni.

 

Szolgáltatások:

Garanciális időn belüli és utáni javítás, karbantartás

Funkcionális vizsgálati igazolás kiállítása

Érintésvédelmi szabványossági felülvizsgálati igazolás kiállítása

Állapotfelmérés

Dokumentumok pótlása (pl. hegesztési táblázat, vizsgálati jegyzőkönyv, kezelési utasítás)

 

A fűtőszálas (elektrofúziós) automaták letiltanak?

Vörsas Kft. által forgalmazott automaták a karbantartási időszak lejáratakor nem tiltanak le, nem gátolják a hegesztést, viszont minden bekapcsoláskor figyelmeztetik a kezelőt, valamint megjelenítik a lejáratot a jegyzőkönyvön! Ez azt jelenti, hogy más gyártók termékeivel ellentétben ezek nem kényszerítik tulajdonost a szerviz felkeresésére, így nem fordulhat elő, hogy megfeledkezve a dátumról a gép működésképtelen a munkaterületen. Természetesen ebben az esetben a hegesztés jóságáért kizárólag a felhasználó felel. A vizsgálat ezt követően utólag is elvégezhető. A kötelező felülvizsgálat menetéről és díjáról további információk itt.

** Az érintésvédelem szabványossági vizsgálatának jegyzőkönyve, a 14/2004. (IV. 19.) FMM rendelet szerint minden berendezés használatának kötelező feltétele és munkavédelmi ellenőrzés során a hatóság ellenőrizheti. Új gép vásárlásakor az első jegyzőkönyvet díjmentesen biztosítjuk.

 

Ki, milyen költségért, hol végzi a kötelező karbantartást?

Erre azért van szükség, hogy a gép által a működés során vizsgált és betartott paraméterek megfelelően be legyenek tartva, ezzel garantálva a fűtőszálas hegesztés jóságát és jegyzőkönyvezésének hitelességét!

 

Mi történik abban az esetben, ha ezt a felhasználó elmulasztja (esetleg a gép nem hegeszt)?
Ilyen véletlenül is előfordulhat, amikor a gépet huzamosabb ideig nem használják, majd a munkaterületen bekapcsoláskor veszik észre a problémát.

 

Áraink:

Hegesztőgép állapotfelmérés – kis kézi hegesztőgépek esetén: 5.000 Ft+ÁFA/db

Hegesztőgép állapotfelmérés – nagy tompahegesztőgépek esetén: 10.000 Ft+ÁFA/db

Az állapotfelmérés díját 100%-ban jóváírjuk, ha a gép szervizigényes és nálunk rendelik meg a javítását.

Szerviz szolgáltatás díja: 9.000 Ft+ÁFA/óra

A munkadíjból 30% kedvezmény olyan hegesztőgépekre, amelyet nálunk vásároltak vagy amelyeket korábban már szervizeltünk. Áraink a szervizelés során feltárt alkatrész szükséglet árait nem tartalmazza. Erre az állapotfelmérést követően tudunk ajánlatot adni. Előfordulhatnak olyan esetek, amikor a gépeket olyan durva káresemény érte, hogy egyszerűbb és gyorsabb, ha egyenesen a gyártó központjába küldjük ki. Ez esetben oda-vissza szállítási díjjal mindenképpen kell számolni, azonban az állapotfelmérésnek nincs díja. A gyártó költségbecslése (ún. „Cost Estimate) alapján küldünk javítási ajánlatot.

A hegesztőgépek szervizelését sok esetben nem tudjuk azonnal vállalni, így érdeklődjön és egyeztessen időpontot abban az esetben, ha szeretné megvárni legalább az állapotfelmérést vagy akár a gép szervizelését is. A cégünknél hagyott géphez szerviz munkalapot állítunk ki, amelyen átvesszük gyári szám szerint a hegesztőgépet. A dokumentumról ön is kap másolatot és erre hivatkozva küldjük meg javítási árajánlatunkat.

Gép minősítésének és/vagy szervizelésének bejelentéséhez kattintson ide!

 

Garanciavállalás:

Új gépek és új alkatrészekre 1 év gyártói garancia jár. Ez nem vonatkozik kopóalkatrészekre, amelyek használatából eredően elhasználódnak.

Javítási munkákra 6 hónap garanciát vállalunk, amely a javítás során elvégzett részegységekkel kapcsolatos munkákra vonatkozik. Így más részegységre a garanciális javítás nem vonatkozik.